[mc4wp_form]

Bine ati venit pe site-ul www.pensiunea-rafael.o Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

CARO SYSTEM SRL cu sediu in Copsa Mica, Soseaua Mediasului nr. 32 c , Nr.ord.Reg.Com.: J32/521/2004, Cod de înreg. fiscală: RO16311046 este proprietarul/administratorul website-ului www.pensiunea-rafael.ro

CARO SYSTEM SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si PENSIUNEA RAFAEL, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Pensiunii Rafael. Pensiunea Rafael Paltinis nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Pensiunea Rafael garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Pensiunii Rafael.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Pensiunea Rafael pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pensiunea Rafael se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pensiunea Rafael

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Pensiunea Rafael se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Pensiunea Rafael, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Pensiunea Rafael certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Pensiunii Rafael sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Pensiunii Rafael sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Pensiunii Rafael sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Pensiunii Rafael sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact[@]pensiunea-rafael.ro

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Pensiunea Rafael garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Pensiunea Rafael

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Pensiunea Rafael SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Pensiunea Rafael – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea CARO SYSTEM SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CARO SYSTEM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Pensiunea Rafael, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Pensiunea Rafael, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Pensiunea Rafael in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Pensiunea Rafael.

 

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestarii serviciilor de cazare.
CARO SYSTEM accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard.

 

7. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

8. Plati / garantii

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Pensiunea Rafael este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii, sau in avans catre CARO SYSTEM SRL. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.

 

9. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Pensiunea Rafael poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Pensiunea Rafael poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Pensiunea Rafael si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea CARO SYSTEM SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre CARO SYSTEM SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea CARO SYSTEM SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Pensiunea Rafael, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea CARO SYSTEM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Pensiunea Rafael, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

CARO SYSTEM SRL, denumita generic in cele ce urmeaza ca si PENSIUNEA RAFAEL , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.pensiunea-rafael.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

PENSIUNEA RAFAEL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.pensiunea-rafael.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

 1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
 8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 9. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
 10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

PENSIUNEA RAFAEL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de comanda prezentat pe site-ul pensiunea-rafael.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru confirmarea comenzii Dvs
 • Pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite
 • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. PENSIUNEA RAFAEL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. PENSIUNEA RAFAEL poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar PENSIUNEA RAFAEL le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

PENSIUNEA RAFAEL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale PENSIUNEA RAFAEL si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

PENSIUNEA RAFAEL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

PENSIUNEA RAFAEL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize/rapoarte;
 • realizarii de informari;
 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre PENSIUNEA RAFAEL.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului PENSIUNII RAFAEL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de PENSIUNEA RAFAEL.

Minori

PENSIUNEA RAFAEL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. PENSIUNEA RAFAEL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre PENSIUNEA RAFAEL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul PENSIUNII RAFAEL.

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre PENSIUNEA RAFAEL si produsele noastre.

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.pensiunea-rafael.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

PENSIUNEA RAFAEL respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.pensiunea-rafael.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Informatii colectate de pensiunea-rafael.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv binderbubimedias.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

In urmatorul tabel gasiti clasificarea si descrierea Cookie-uri folosite pe site-ul www.binderbubimedias.ro:

Utilizam aceste informatii descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite retelei de publicitate Google sa selectioneze cat mai relevant audienta online.

E-mail marketing

In urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, binderbubimedias.ro colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a va trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca PENSIUNEA RAFAEL a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, PENSIUNEA RAFAEL poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de PENSIUNEA RAFAEL va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@pensiunea-rafael.ro sau prin telefon la +4 0737 736 413

Activitati pentru petrecerea timpului liber

La pensiunea Rafael ne asiguram ca nu te poti plictisi, astfel ca iti oferim o serie de activitati gratuite:

 • Indoor – tenis de masa, WII, sah, joc de table, remmy, sala petrecere
 • Outdoor – loc de joaca pentru copii, badminton, volei, drumetie

Dar avem si o intreaga paleta de activitati contra cost de care te poti bucura:

Drumetii montane

Savurati natura salbatica a Muntilor Cindrel vizitand cele mai atractive obiective turistice (Lacul Petrimanu, Valea Frumoasei, Rezervatia Cindrel) la o plimbare pe traseele bine semnalizate si usor accesibile pentru orice categorie de varsta.

La toate traseele va oferim contra cost suportul ghizilor montani autorizati si siguranta oferita de Serviciul Salvamont Sibiu.

Durata traseelor este orientativa in functie de pregatirea fizica a fiecarui participant si a conditiilor meteo.

Parcul de Aventura Arka Park

Aflat in zona Valari, la doar 4 km de Pensiunea Rafael parcul de aventura este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.
Sunt multe trasee, atat pentru copii cat si pentru adulti, de diferite inaltimi si cu diferite jocuri si obstacole.  O experienta pe care ti-o vei aminti mereu!

Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților, ci doar echilibru, coordonare şi dorinţă de aventură.

 

Mai multe detalii aici.

Ture 4×4 Off Road cu Jeep sau ATV

GettyImages-588740861-58d604193df78c51622fbf7c
Pentru iubitorii 4×4 Off road, fie ca este vorba de ATV-uri sau masini de teren, zona ofera multe trasee accesibile.

Mountain Bike in Cindrel

mountainbike-cindrel-paltinis
Muntii Cindrel sunt locul ideal pentru ture de mountainbike. Fie ca este vorba de ture mai usoare, mai scurte sau trasee mai solicitante in zona Paltinis gasesti traseele ideale. La cerere inchiriem biciclete si ghidaj pe trasee. De asemenea putem organiza si transportul bicicletelor in diverse zone/obiective.

Urmariti blogul nostru pentru idei de trasee si evenimente pe care le organizam cu partenerii nostri.

 

Oferta Evenimente Corporate

Servicii incluse:

 • cazare in camera dubla
 • mic dejun

Pachet 5 nopti cu Check-in Duminica si Check-out Vineri

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

Oferta 1 Martie la Pensiunea Rafael

…intampina primavara la Paltinis, intr-un cadru natural de vis!

Servicii incluse:

 • cazare in camera dubla
 • Welcome Drink si Trandafir pentru doamne
 • Cina Romantica

Pachet 1 noapte: 180 lei/pachet/persoana ( check-in 02.03 – check out 03.03.2018)

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

Oferta Romantic Weekend la Pensiunea Rafael

…un rasfat departe de galagia orasului, intr-un cadru natural de vis!

Servicii incluse:

 • cazare in camera dubla
 • Welcome Drink si Trandafir pentru Doamne
 • Pensiune completa
 • Cina Romantica in data de 8 Martie
 • Foc de tabara (in functie de conditiile meteo)

Pachet 2 nopti:430 lei/pachet/persoana

Check-in 09.03 – Check Out – 11.03.2018

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

Oferta 8 Martie la Pensiunea Rafael

…pentru ca meriti!

Servicii incluse:

 • cazare in camera dubla
 • Welcome Drink si Trandafir pentru Doamne
 • Cina Romantica in data de 8 Martie

Pachet 1 noapte: 255 lei/pachet/persoana

Pachet 1 noapte valabil in perioada 1-8 Martie 2018

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

Sfintele Sarbatori de Pasti

Redescoperiti farmecul naturii revitalizante într-o oaza de relaxare si confort !

Servicii incluse:

 • Cazare in camera dubla/tripla/family Suite
 • Pensiunea completa
 • Participare la Slujba si inconjurul Bisericii la Schitul din Paltinis
 • Drumetie in muntii Cindrel la cele mai atractive obiective turistice din zona, atelier de vopsit oua
 • Participare la traditionala Slujba de Inviere la Schitul din Paltinis cu bufet pascal la intoarcerea de la slujba
 • Dejun pascal si Cina traditionala in ziua de Paste
 • Foc de tabara (in functie de conditiile meteo)

Pachet 3 nopti: 935 lei/pachet/persoana – Check-in 06.04, Check-out 09.04.2018

Tarif copii: 0-3 ani Gratuit | 3-6 Ani – 50% din tarif adult | 6-14 ani – 75% din tarif adult

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

Oferta Active Weekend – 1 Mai

Intampina primavara la munte intr-un cadru natural de vis!

Servicii incluse:

 • Cazare in camera dubla/tripla/family Suite
 • Pensiune completa
 • Drumetie in muntii Cindrel
 • Concursuri diferite: tir cu arbaleta, tir cu arcul, badminton etc.
 • Vizita la parcul de aventura Arka Park
 • Foc de tabara (in functie de conditiile meteo)

Pachet 4 noapte: 805 lei/pachet/persoana – Check-in 27.04, Check-out 01.05.2018

Tarif copii: 0-3 ani Gratuit | 3-6 Ani – 50% din tarif adult | 6-14 ani – 75% din tarif adult

Rezerva acum!

 0737736413, contact@pensiunea-rafael.ro

This is the WPForms preview page. All your form previews will be handled on this page.

The page is set to private, so it is not publicly accessible. Please do not delete this page 🙂 .

Rezervari Pensiunea Rafael

Draga Oaspete, echipa Pensiunii Rafael iti sta cu drag la diospozitie pentru a te ajuta sa alegi cea mai confortabila perioada pentru sejurul tau.

RECEPTIE:

Program: 08.00 – 22.00
Tel/Fax: + +40 732 142 300
Mobile: +40 737 736 413
contact@pensiunea-rafael.ro

In cazul in care nu aveti camere disponibile in perioada solicitata va rog luati in considerare:

Tip camera: (obligatoriu)
dublatriplafamily

Pensiunea Rafael**** ofera pentru grupuri organizate meniuri personalizate din bucataria traditionala si internationala in restaurant.

Capacitate:

 • 30 de locuri in interior
 • 120 de locuri pe terasa exterioara

In cadrul restaurantului mesele se pot servi doar cu rezervare anterioara pentru grupuri organizate si evenimente de firma, sau in cadrul ofertelor speciale cu meniu complet.

Bufet traditional la Pensiunea Rafael! Pentru grupuri si evenimente gasim cele mai potrivite preparate pentru dvs. Va asteptam!
Zona speciala de barbecue va asteapta la Pensiunea Rafael pentru cele mai apetisante preparate la gratar, indiferent daca preferati micii, frigaruile sau legumele la grill.
Tur virtual – curte interioara toamna
Tur virtual – curte interioara iarna
Tur virtual – restaurant
Tur virtual – sala conferinte
Tur virtual – camera 1 – dubla
Tur virtual – camera 2 – tripla
Tur virtual – camera 3 – tripla
Tur virtual – camera 4 – dubla
Tur virtual – camera 5 – family suite
Tur virtual – camera 6 – Dubla
Tur virtual – camera 6 – dubla – baia
Tur virtual – camera 7 – dubla
Tur virtual – camera 8 – dubla
Tur virtual – camera 9 – tripla
Tur virtual – camera 10 – tripla
Tur virtual – camera 11 – dubla

Pensiunea Rafael**** este o destinatie ideala pentru organizarea de evenimente, atat pentru petreceri private cat si pentru firme: training, team building si conferinte, evenimente culturale etc.

Sala de conferinta aflata la mansarda pensiunii ofera facilitati pentru intalnirile de afaceri. Gasiti la dispozitia dumneavoastra dotarea tehnica si materialele necesare desfasurarii activitatilor alese.

Intr-o ambianta in care s-a pus accent pe lumina si culoare, traditionalul se imbina armonios cu tehnica moderna.

La noi munca devine o placere!

Dotari disponibile:

 • Videoproiector
 • Ecran de proiectie
 • Flipchart
 • DVD-Player

Oferta corporate

In colaborare cu partenerul nostru ACTIVE BUSINESS EVENTS  avem posibilitatea de a va oferi activitati indoor si outdoor specifice (catarat pe perete artificial, tiroliana, tir cu arcul, paintball la tinta sau traditional, orientare cu busola, etc.), la un tarif special de grup.

Amplasat la doar 100 m distanta de la complexul de schi Arena Platos va oferim:

 • Schi de tura cu ghid profesionist
 • Drumetie cu rachete pe zapada
 • Plimbari cu sania trasa de 4×4
 • Drumetii cu ATV-ul la cele mai atractive obiective turistice din zona: Cheile Cibinului, Bradul Urias, Valea Frumoasei, Lacul Petrimanu, Hidrocentrala Sadu, etc.
 • Zbor cu parapanta in tandem
 • Dupa apusul soarelui va asteptam la un foc de tabara cu tuica si lautari, va oferim o gama larga de programe:
 • Degustare de produse traditionale din Marginimea Sibiului
 • Batal la protap
 • Petrecere romaneasca cu lautari din Marginimea Sibiului
 • Western Party, Moulin Rouge Party, Petrecere bavareza
 • Spectacol cu dansuri populare
 • Karaoke Night cu DJ si Laser Show
 • Casino Party
 • Spectacol medieval
 • Jocuri, animatii si multe alte idei pentru petrecerea timpului liber

Am avut placerea de a fi gazdele evenimentelor corporate ale urmatoarelor companii:

…si multe altele. Va multumim!

Camera dubla matrimoniala

Camere spatioase, dotate cu mobilier din lemn masiv, un pat mare matrimonial, baie proprie moderna, Tv satelit, Wi-Fi gratuit.

Alege camera:

Tarife

Sezon (2.01 – 28.02/ 15.06 – 15.09 / 1 -28.12)

weekday – 180 lei | weekend – 200 lei

Extra sezon (1.03 – 14.06 / 16.09 – 20.11)

Weekday – 160 lei | Weekend – 180 lei

Camera 1

Dubla, matrimoniala, parter, vedere spre munti

Camera 6

Dubla matrimoniala, etaj 1, balcon cu vedere spre curtea interioara si spre munti, spatioasa, singura camera cu cada

Camera 8

Dubla matrimoniala, etaj 1, balcon cu vedere spre munti

Camera 12

Dubla matrimoniala, mansarda, vedere spre curtea interioara si spre munti, fara balcon, are mobila alba

Camera dubla twin

Camere spatioase, dotate cu mobilier din lemn masiv, un pat mare matrimonial, baie proprie moderna cu cabine de dus, Tv satelit, Wi-Fi gratuit.

Alege camera:

Tarife

Sezon (2.01 – 28.02/ 15.06 – 15.09 / 1 -28.12)

weekday – 180 lei | weekend – 200 lei

Extra sezon (1.03 – 14.06 / 16.09 – 20.11)

Weekday – 160 lei | Weekend – 180 lei

Camera 4

Dubla twin, parter, vedere in spate spre padure

Camera 7

Dubla twin, etaj 1, balcon cu vedere spre munti

Camera 11

Dubla twin, etaj 1, balcon cu vedere spre padure

Camera tripla

Camera spatioasa, cu trei locuri de cazare in paturi matrimoniale si single, baie proprie moderna cu cabina de dus, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Alege camera:

Tarife

Sezon (2.01 – 28.02/ 15.06 – 15.09 / 1 -28.12)

weekday – 220 lei | weekend – 240 lei

Extra sezon (1.03 – 14.06 / 16.09 – 20.11)

weekday – 200 lei | weekend – 220 lei

Camera 2

Dispune de un pat matrimonial si de un pat single, parter, vedere spre munti, cabina de dus, este singura camera cu mocheta

Camera 3

Camera tripla cu trei paturi single, parter, vedere in spatele pensiunii spre padure,

Camera 9

Tripla cu trei paturi single, etaj 1, un balcon cu vedere spre munti,si un balcon cu vedere spre padure

Camera 10

Camera cu un pat matrimonial si cu un pat single, etaj 1, un balcon cu vedere spre padure si spre munti , si unul cu vedere spre padurea din spatele pensiunii

Camera family suite

Se preteaza pentru familii cu doi copii, spatioasa, cu patru locuri de cazare, un pat matrimonial si doua paturi single, baie proprie moderna, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Tarife

Sezon (2.01 – 28.02/ 15.06 – 15.09 / 1 -28.12)

weekday – 250 lei | weekend – 280 lei

Extra sezon (1.03 – 14.06 / 16.09 – 20.11)

weekday – 220 lei | weekend – 240 lei

Tarifele includ TVA, micul dejun, taxa de statiune si Wi-Fi gratuit.

Pensiunea dispune de o parcare privata pentru 20 de autoturisme.

Intre orele 8:00- 10:00 micul dejun se serveste in restaurantul de la parterul pensiunii.

Nu ezitati sa ne contactati!

Coordonate GPS: 45º 40’ 17.01” N 23º 56’ 03.25” E

Adresa: DJ 106A, Km 29, nr. FN, 550001 Paltinis · Sibiu, Romania – Cota 1330

Mobile: +40 737 736 413, +40-732-142-300

E-mail: contact@pensiunea-rafael.ro

Facebook: facebook.com/pensiune.rafael

Instagram: instagram.com/pensiunea_rafael

Cum ajungi la pensiune?

Cu masina – din Sibiu pe drumul DJ 106, treceti de Gradina Zoologica si Muzeul Satului, continuati spre Rasinari si Paltinis, pensiunea fiind situata in imediata apropiere a complexului de schi Arena Platos.

 

Cu autobuzul – de la gara din Sibiu se poate ajunge in Paltinis cu autobuzul nr. 22, via Gara – Magheru – Constitutiei – B-dul Coposu – Piata Unirii – Calea Dumbravii – Rasinari – Statia Arena Platos Paltinis si retur. Plecari Sibiu: 07:00, 11:00, 16:00 Plecari Paltinis: 09:00, 13:30, 17:30

 

Cu trenul – statia de cale ferata din Sibiu este conectata cu toate marile orase din Romania si, de asemenea, direct cu Budapesta si Viena.

 

Aerian – Aeroportul International din Sibiu opereaza zboruri catre cele mai mari orase din Romania si Europa, cu TAROM, LUFTHANSA, AUSTRIAN, CARPATAIR si BLUE AIR.

Oferta Schi la Paltinis

oferta-ski-martie

Oferta Martie 2018

OFERTA-1-Martie-la-Pensiunea-Rafael-Paltinis-individual

Oferta Pasti 2018

OFERTA-PASTE-2018---individual

Oferta 1 Mai 2018

OFERTA-1-Mai-la-Pensiunea-Rafael-Paltinis

La pensiunea Rafael, n-ai cum sa te plictisesti!

Ti-am pregatit o serie intreaga de activitati pe care le poti incerca!

[woocommerce_my_account]

If you have any querry for related investment… We are available

Get a Quote
Boost Your Business

Similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi idaest laborut dolorum.

Filtering Business Data

Similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi idaest laborut dolorum.

Genius Consultant

Similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi idaest laborut dolorum.

20 Years of
Experience in Financial
Services & Business

Globally incubate standards compliant channels before scalable benefits. Quickly disseminate superior deliverables whereas web-enabled applications. Quickly drive architectures.

View Services

First Class Financial
Advisors

Vivamus aliquet rutrusm duia varius sath Mauris ornoare tortor.

Dedicated Expert
Team Mates

Vivamus aliquet rutrusm duia varius sath Mauris ornoare tortor.

Business Service
Consulting

Vivamus aliquet rutrusm duia varius sath Mauris ornoare tortor.

24/7 Professional
Support

Vivamus aliquet rutrusm duia varius sath Mauris ornoare tortor.

Some of Company
Real Facts

Pudding cheesecake halvah jelly
beans caramels danish.

20
+
Years of business
521
Our staffs worldwide
5000
+
Finance help done

Our Recent Projects

Easytransfer
Citeste mai departe
Genpack Industries
Citeste mai departe
RTM – International Logistic
Citeste mai departe
Chanze Renovation Inc.
Citeste mai departe
Xelentra Business Solutions
Citeste mai departe

Why Choose Us

Incredibly easy to use them and extremely versatile! This is one of the best quality themes I have purchased. I’m impressed with the features. Of note, customer service was very friendly, use them and extremely versatile! This is one of the best.

Incredibly easy to use them and extremely versatile! This is one of the best quality themes I have purchased. I’m impressed with the features. Of note, customer service was very friendly, use them and extremely versatile! This is one of the best.

Incredibly easy to use them and extremely versatile! This is one of the best quality themes I have purchased. I’m impressed with the features. Of note, customer service was very friendly, use them and extremely versatile! This is one of the best.

Clients Say

We Are Proud to Say, Kroth is Your Best Business Wp Theme.

Latest News

Become a Part of Our Project

Request a Free Consultation

We’re always interested in new projects, big or small. Send us an email and we’ll get in touch shortly, or phone between 8:00 am and 7:00 pm Monday to Saturday.

FIND LOCATION

 • Address : 44 New Design Street, Melbourne 005, Australia 300
 • Phone : 01 (800) 433 544
 • Email : info@victorthemes.com
[contact-form-7 404 "Not Found"]