februarie 12, 2018
by

Ingredientele unui eveniment corporate perfect

Atunci cand organizezi un eveniment pentru oamenii din compania ta, sunt cateva aspecte foarte importante de care trebuie sa tii cont si anume:

1. Locatia si confortul

Cu siguranta iti cunosti colegii si stii ce pretentii au cand vine vorba de cazare. Si intotdeauna trebuie sa tii seama de majoritate. Poate ca sunt cativa pe care nu i-ar deranja sa stea la cort sau la o cabana cu multe paturi comune, insa majoritatea oamenilor prefera intimitatea unei camere duble cu baie proprie. Apoi trebuie sa te gandesti la atmosfera, galagie, confort si facilitati. Gaseste locatia potrivita pentru numarul de persoane participante. Ideal ar fi sa ai exclusivitate asupra ei.

2. Mancarea & Bautura

Seminar, training, team-building, conferinta sau orice alt timp de  eveniment ai organiza, tine minte ca masa si bautura sunt extrem de importante. Coffee-breakul, micul dejun, pranzul si cina vor ramane in amintirea participantilor multa vreme. Alege o locatie cu o echipa de bucatari priceputi si fi atent/a la calitate si cantitate

3. Sala de conferinta

In functie de tipul de eveniment, asigura-te ca ai sala/salile de conferinte potrivita. Daca grupul este de 50 de persoane dar il imparti, de pilda, pe 2 departamente, ai nevoie de doua sali de conferinta, sau posibilitatea de a folosi restaurantul sau terasa ca a doua sala de conferinta.  Totodata dotarile salii sunt foarte importante, altfel va trebui sa vii de acasa cu videoproiector, flipchart sau pointer.

4. Activitatile de team-building sau de timp liber

Daca organizezi un team building, atunci va trebui sa gasesti, impreuna cu o companie specializata in acest lucru, programele si activitatile care sa te ajute sa-ti indeplinesti obiectivele – coagularea echipei, stimularea colaborarii, stimularea creativitatii, cresterea responsabilitatii grupului, armonizarea relatiilor din echipa etc.

Daca, intre sedinte, le dai participantilor timp liber pentru a se bucura de zona, asigura-te ca acestia cunosc optiunile de timp liber si activitatile care se pot desfasura in locatia respectiva.

Facebook Comments

Sharing is caring!

Add your Comment