Pachet Ziua Nationala 2021

PACHETE & OFERTE

Petreceti Ziua Nationala la Cazare Paltinis Rafael Chalet

Pachet 1 Decembrie Paltinis este creat special pentru un nationalism la cote inalte. Ne apreciem tara la fel de mult pe cat ii iubim podoabele naturale. Haide sa o celebram cu totii in inima muntilor, fii o parte din ea, fii una cu natura! 

Deoarece stim cat de important este sa petreci aceasta zi cat mai destins si festiv, ti-am pregatit un pachet 1 Decembrie Paltinis pentru a avea tot confortul necesar realizarii acestei sarbatori. 

De la cazare si pana la restaurant cu pachet 1 Decembrie Paltinis vei fi inconjurat de o atmosfera specifica sarbatorii nationale. Vei simtii nationalismul interior mai ales dupa ce vei gusta mancarea specifica ralizata special pentru tine. 

Pachet 1 Decembrie Paltinis iti da ocazia sa  celebrezi  tara cum se cuvine  prin drumetii relaxante si aventuroase impreuna cu cei dragi. Stii cum e: ai muncit tot anul, tocmai de aceea Pensiunea Rafael s-a gandit la cele mai interesante activitati, care te vor face sa petreci o vacanta de neuitat. 

pachet 1 decembrie paltinis

Fii una cu natura cu pachet 1 Decembrie Paltinis intr-o locatie unde poti lua parte la obiceiurile si traditiile cu specific romanesc, de la mancare si pana la muzica live. Nimic mai relaxant si linistitor decat propunerea noastra. 

Ai ocazia sa observi cum tricolorul are o stransa legatura cu pensiunea Rafael Chalet prin pachet 1 Decembrie Paltinis. Pe perioada intregului sejur vei avea o atmosfera in culori de rosu, galben si albastru prin dragostea puternica si permanenta fata de tara, virtutea acesteia, dar si puternica credinta prin care suntem legati de pamantul romanesc, totul corelat cu pasiunea, optimismul si seninatatea pe care le oferim in realizarea serviciilor noastre, de la cazare si pana la restaurant.  

Pachetul 1 Decembrie Paltinis este perfect pentru tine, deoarece meriti sa te relaxezi printre pini si aer benefic sanatatii tale si a celor apropiati. O culme de bucurie impreuna cu Pensiunea Rafael Chalet!

Mai multe detalii despre pachet 1 Decembrie Paltinis pe pagina noastra de Facebook

Profitati de pachet 1 Decembrie Paltinis.

Scroll to Top