Pachet Craciun 2021

PACHETE & OFERTE

Petreceti Craciunul la Cazare Paltinis Rafael Chalet

Pachet Craciun Paltinis este conceput special pentru a te bucura de atmosfera festiva. Mosul iti aduce o sansa la un Craciun plin de chicoteli, zambete si privelisti tentante, acompaniati de o atmosfera festiva si relaxanta, la care vom adauga si putina scortisoara. 

Este randul tau sa imbini utilul cu placutul datorita sporturilor specifice si a aerului ozonat benefic sanatatii. Nu te afli doar la cote inalte, ci te bucuri de servicii pe masura alaturi de zapada si voie buna. Toate acestea in pachet Craciun Paltinis!

pachet craciun paltinis 2021

Pensiunea Rafael Chalet, reprezentanta a confortului si a revigorarii sufletesti, are drept scop satisfacerea nevoii de detasare de la monotonie, agitatie si stres. In mod indirect, aceasta are rol de revitalizare si furnizare de optimism, toate aceste aspecte regasite in pachet Craciun Paltinis. Privelistea, atmosfera si posibilitatile de a te relaxa si dezvolta activitati specifice sezonului sunt diverse, de la ski la drumetii si diverse jocuri pentru cei mai mici. 

De asemenea, pachetul Craciun Paltinis ii are in vedere si pe iubitorii de petrecut timpul langa semineu si langa bradul de Craciun, oferim si alternative in interiorul pensiunii, precum tenis de masa, Nintendo Wii, sah, joc de table, rummy, badminton, volei si o sala de petrecere cu loc de joaca pentru copii si familii.

Pentru detalii suplimentare despre pachet Craciun Paltinis, pagina de Facebook este mereu disponibila pentru tine!

Profitati de pachetul nostru de Craciun.

Scroll to Top