Pachet Halloween 2021

PACHETE & OFERTE

Petrecerea Halloween-ului la Cazare Paltinis Rafael Chalet

Pachet Halloween Paltinis a fost realizat strategic pentru a te infiora cu o serie de beneficii de pe urma serviciilor noastre imbunatatite de la an la an. 

Boo, hoo, hoo la inaltime! Speram sa nu te fi speriat prea tare cu oferta noastra, deoarece te asteapta un Halloween palpitant la Pensiunea Rafael Chalet. Celebram o zi  infricosator de distractiva si variata: de la cina sangeroasa, la bal mascat.

De ce sa alegi pachet Halloween Paltinis oferit de Pensiunea Rafael Chalet? Noi iti aducem in fata o poveste, nu o simpla sedere, care tine de 8 ani incoace, special pentru a te incanta si pentru a reusi sa ducem sejurul la nivel de experienta si de amintire ce merita pastrata in sufletele fiecarui client. 

pachet halloween paltinis

Din dragoste si bucurie pentru tine, pachet Halloween Paltinis nu se termina doar cu cele spuse anterior! Datorita locatiei frumoase, cu o curte generoasa, vei beneficia si de un foc relaxant de tabara unde vei impartasii strigate de voie buna impreuna cu cei dragi.
Ne caracterizeaza spontaneitatea prin surprizele, doar placute, pe care le poti intampina la noi. Confort, devotament si bucurii doar la Cazare Paltinis Rafael Chalet!

Mai cauti informatii? Te asteptam pe pagina noastra de Facebook.

Profitati de pachetul nostru de Halloween.

Scroll to Top