Pachet Ski 2021

PACHETE & OFERTE

Practicarea Skiului la Cazare Paltinis Rafael Chalet

Cautarea ta pentru un pachet ski Paltinis a luat sfarsit. Majoritatea iubitorilor de sport isi manifesta nerabdarea si incantarea cand incepe sezonul de iarna. Skiul este cel mai popular si mai cerut sport din aceasta perioada. Oferta este gandita special pentru bucuria ta sezoniera.

Pachet ski Paltinis este o optiune extrem de tentanta pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarna sau plimbarilor prin rezervatia Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare. Odata ajuns la Paltinis, nu ai cum să te plictisesti, tocmai de aceea am realizat pachet ski paltinis de neratat doar pentru tine.

Conditiile de schi sunt excelente incepand din decembrie si pana in aprilie. Partiile din statiune sunt accesibile pentru toti impatimitii sporturilor de iarna interesati de Paltinis Sibiu.

pachet ski paltinis

Fiind cel mai iubit sport de iarna, ne straduim din greu sa furnizam servicii de calitate. Tocmai de aceea am propus pe langa cina pentru 5 zile, si varianta de SKIPASS.

Cu pachet ski Paltinis oferim de fiecare data tot ce avem mai bun pentru tine. Zona cu aerul ozonat mentine metabolismul si sanatatea omului, drept pentru care atmosfera este optima pentru practicarea acestei activitati. 

Descoperă mai multe pe pagina noastra de Facebook.

Profitati de pachet ski paltinis.

Scroll to Top